iPhone 14-skärmar — här är vad du kan förvänta dig av de nya iPhones

iPhone 14-skärmar — här är vad du kan förvänta dig av de nya iPhones

Precis som ögonen är ett fönster till en persons själ, berättar en smartphones display väldigt mycket om telefonen från det ögonblick du tänder den. Så vilken typ av berättelse kommer iPhone 14 skärmar berättar i höst när Apple släpper sina nya modeller till en väntande värld?

Skärmarna på iPhone 13 har visat sig vara en av de många styrkorna i Apples nuvarande smartphonesortiment. Alla fyra iPhone har ljusa, färgglada skärmar, med iPhone 13 Pro modeller som sticker ut särskilt tack vare deras adaptiva 120Hz uppdateringsfrekvens. Det betyder att Apples Pro-telefoner kan justera hur snabbt deras skärmar uppdateras, rampa upp till 120Hz för saker som spel eller rulla och skala ner till 10Hz för mer statiska aktiviteter.

#iPhone #14skärmar #här #är #vad #kan #förvänta #dig #nya #iPhones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *