"Stranger Things"-stjärnan Sadie Sink delar det sårbara sättet hon utnyttjade Maxs headspace i säsong 4, What's in the Letters

“Stranger Things”-stjärnan Sadie Sink delar det sårbara sättet hon utnyttjade Maxs headspace i säsong 4, What’s in the Letters

SPOILER VARNING: Den här historien innehåller spoilers från säsong 4, Vol. 1 av “Stranger Things,” streamar för närvarande Netflix.

Sadie SinkMax går igenom det verkligen i säsong 4 av “Stranger Things”. Efter att ha förlorat sin bror, Billy (Dacre Montgomery), i finalen av säsong 3, börjar den senaste säsongen med att hon slits sönder av skuldkänslor över vad som hände.

“Hon ställer sig bara alla dessa frågor och lägger skulden på sig själv”, säger Sink Mängd. “Det är inte nödvändigtvis för att hon sörjer förlusten av deras förhållande, utan mer bara för att övertyga sig själv om att hon på något sätt är skyldig till alla hemska saker som händer i hennes liv – och dominoeffekten som Billys död hade på hennes familj och alla runt omkring. henne.”

Ovanpå allt detta har Max bästa vän, Eleven (Millie Bobby Brown), lämnat staden; hon har gjort slut med sin pojkvän, Lucas (Caleb McLaughlin); och hon har visioner av ett verkligt monster.

Här berättar Sink – nu 20 – om hur hon kom in i säsongens headspace, delar med sig av sina tankar om vad som finns i de känslomässiga breven Max skrev till sina vänner och avslöjar om vi kommer att se mer av Maxs mamma.

När säsongen började var Max inte på en bra plats. Hur tog du dig in i mörkret hon gick igenom?

Jag har varit med den här karaktären under de mest bildade åren av mitt liv. Så jag känner henne väldigt väl vid det här laget. Men vi får aldrig utnyttja den här typen av sårbarhet i programmet så ofta, eftersom det är så högt tempo att det händer så mycket. Så att ha en berättelse som utnyttjar några av hennes mer känslomässiga sidor och visar upp en viss sårbarhet – som vi inte riktigt får se under de tidigare säsongerna – det var superspännande. När det gäller förberedelser hade så mycket av säsongen att göra med inre tankar, och de tankar som tär på dig. Du delar inte med någon.

Så för att förstå det lite mer och komma in i hennes headspace på det sättet, skulle jag journalföra här och där, bara skriva inlägg som hon. Vad jag inte planerade på men det som faktiskt verkligen hjälpte mig att komma in i det tänkesättet var isoleringen av lockdown. Efter lockdown hade jag fyllt 18 år, så när jag började skjuta igen bodde jag själv. Det var en ny upplevelse, och jag var ensam under en stor del av tiden. Jag tror att det hjälpte mig. På ett konstigt sätt fanns det ett samband mellan mig och Max i år med att jag bodde på egen hand och att Max levde i denna intensiva isolering.

Uppenbarligen saknar Max Eleven eftersom hon har dessa superkrafter, men jag känner att hon också måste sakna det faktum att hon hade en riktig vän – och nu har hon bara sitt ex och alla hans vänner.

Ja! Jag tror att det som var så underbart med Max och Elevens förhållande från säsong 3 är att Eleven uppenbarligen skiljer sig från de flesta tjejer du ser. Max är också till skillnad från många tjejer som du ser, så de hittade varandra och de fungerade bara riktigt bra tillsammans. Jag gillar att tro att det var en av de första kvinnliga vänskaperna som Max någonsin har haft. Så för att det liksom ska försvinna tror jag var bara riktigt hemsk timing. Max kunde ha tjänat på att ha någon som Eleven, som hon förmodligen hade känt sig bekväm med att öppna sig för. Eleven skulle förmodligen ha gynnats av att ha Max medan hon navigerar i den här nya miljön och mobbar i sin värld. Att ha någon sån att driva henne igenom det skulle ha hjälpt. De båda kunde ha hjälpt varandra mycket.

“Dear Billy” är ett så känslosamt avsnitt och så bra gjort på din sida. Men Billy var ingen bra kille – han var väldigt problematisk. Tror du att hon har förlåtit honom fullt ut?

Det är knepigt, för han orsakade den mest smärta i hennes liv på riktigt länge. Och de hade ingen bror-syster-anknytning, eller någon solid relation mellan dem två. Jag tror att det som verkligen förföljer henne är det faktum att hon tror att det på något sätt var hennes fel – att hon kanske hade tänkt tidigare, “Jag vill bara att han ska gå bort.” Så för att han faktiskt ska gå och för att hon inte ska göra någonting medan hon ser honom dö, ställer hon sig bara alla dessa frågor och lägger skulden på sig själv.

Hon hade inget uttag, och hon hade inte någon att berätta för henne att det inte är hennes fel. Ingen var där, och ingen förstår det riktigt. Så det är en riktigt ensam, ensam kamp som hon utkämpar.

Vi fick se en glimt av hennes förhållande till sin mamma. Är det något vi kommer att se mer av?

Jag är inte säker. Inte i säsong 4. När som helst i den här showen där vi får en liten glimt av vad föräldrarna gör, tycker jag att det är väldigt intressant eftersom föräldrarna inte fanns någonstans under den första säsongen! De visste inte vad dessa barn gjorde i sitt vanliga dagliga hemliv. Så varje gång vi får se en relation med ett av barnen och deras föräldrar är det verkligen spännande att dyka in i.

Specifikt för Max tycker jag att det är hjärtskärande när man ser det här tillståndet som hennes mamma är i, och hur frånvarande hon är genom allt detta – Max gör ett riktigt bra jobb med att dölja det. Men att inte ha en mamma som kan känna igen smärtan som deras barn går igenom eftersom de själva har så mycket smärta, det var lite hjärtskärande att se den dynamiken.

Vet du vad Maxs brev till hennes vänner säger?

Jag gör inte! I min egen stilleståndstid och dagdrömmande har jag en uppfattning om vad hon förmodligen kommer att vilja säga till varje specifik person. Jag vet ingenting om vad planerna är för säsong 5, men jag längtar efter att få veta vad som finns där. Jag vill ha en scen där bokstäverna läses. Jag tror att det är så typiskt för Max att hon bokstavligen ser döden rakt i ögonen men ändå kan hon inte berätta för någon ansikte mot ansikte hur mycket de betyder för henne eller ha ett uppriktigt samtal med någon. Det faktum att hon måste sätta det i bokstäver och inte ens vara med när de lästes, det var som, ja, så stämmer det. Men jag skulle älska att se vad som finns i de bokstäverna.

David Harbour berättade nyligen för mig han vet slutet av Hoppers berättelse, eftersom han hela tiden frågade och sa att han behövde veta hur man spelar den. Vet du hur Maxs berättelse slutar?

Nej, men jag kanske borde använda den linjen! Jag vet inte, jag gillar att inte veta vart hennes story tar vägen och bara bli förvånad när jag läser den, för Max vet inte själv vad som kommer att hända henne. Jag antar, varför skulle jag det? Jag har verkligen ingen aning om vart de är på väg med någonting. Så jag kommer att bli exalterad över att läsa dessa manus!

Till sist spelade du huvudrollen i Taylor Swift regisserade musikvideon “All Too Well: A Short Film.” Hur fungerar Taylor Swift-fandomen jämfört med “Stranger Things”-fandomen?

Jag tror att det enda du har gemensamt är att båda fanbaserna är så otroligt passionerade och lojala. För “Stranger Things” har de funnits sedan säsong 1 och åldersspannet är otroligt. Det är precis som ett världsomspännande fenomen. Och samma sak med Taylor Swift! De är verkligen lika på många sätt.


#Stranger #Thingsstjärnan #Sadie #Sink #delar #det #sårbara #sättet #hon #utnyttjade #Maxs #headspace #säsong #Whats #Letters

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *