5-stjärniga WR Brandon Inniss förbinder sig till Ohio State

5-stjärniga WR Brandon Inniss förbinder sig till Ohio StateFort Lauderdale (Fla.) American Heritage femstjärnig mottagare Brandon Innis har meddelat sitt engagemang för Ohio State. Han valde Buckeyes framför sina andra finalister i Alabama, Miami och USC.

Inniss är commit nr 12 för Ryan Day och Buckeyes i rekryteringscykeln 2023, vilket lägger till en klass som rankas som nummer 2 nationellt av 247Sports Composite. Brian Hartline ledde laddningen för Big Ten-kraftverket.

“Den familjära atmosfären,” sa Inniss om vad som förseglade affären. “Det faktum att jag kommer att hamna i en fantastisk situation eftersom de för den positionen de vill att jag ska spela kommer att vara korta på den platsen, så Coach Day och Coach Hart sa till mig att jag måste komma in och bidra direkt, inte berättade bara att de visade mig också. Och spelarna i laget behandlade mig redan som att jag var en av dem, inte bara en rekryt.”

En före detta Oklahoma begå som återupptog processen när Lincoln Riley lämnade Norman för USC, den 6-fots, 190-punds Inniss letade efter en plats där han verkligen fick kontakt med folket på campus.

“Coach Hart är inte bara en fantastisk tränare utan han är en fadersfigur som jag kan se fram emot att ha utanför planen,” sa Inniss. “Vi vet alla hur väl han utvecklar sina mottagare men det faktum att jag redan har den kontakten med honom är fantastiskt.

“Tränaren Keenan (Bailey) är en kille som jag kan prata med utanför planen också, inte bara för att vi båda är från Broward County utan på grund av relationen vi byggde upp övertid. Även när jag engagerade mig i Oklahoma var han en av förmodligen bara två eller tre tränare som sa till mig grattis och han kommer att vara stolt över mig vart jag än går.

“Coach Day är en fantastisk kille. De saker han gör för sina spelare på och utanför planen är fantastiska. Hans anfall är ett kraftfullt anfall och han älskar att kasta boll så det är perfekt för mig.”

Inniss kommer att spela i All-American Bowl efter sin seniorsäsong. Han nämns av Top247 som landets nummer 2 mottagare.

247Sports liknar Inniss spel med Jarvis Landrys.

“Antagligen den mest etablerade utsikten i klassen 2023,” skrev 247Sports National Analyst och södra Florida infödda Andrew Ivins i sin utvärdering. “Sprang in på scenen och gjorde pjäser som åttondeklassare nere i södra Florida och lämnade aldrig utmärkelser efter utmärkelser. Listad som bredmottagare och kommer troligen att få betalt en dag för att få pass, men kan också märkas som bara en rak uppgång. alfa eftersom han är någon som absolut hatar att förlora och som kommer att göra allt som krävs för att vinna. Har utvecklats som en bred mottagare genom åren och tycks slå sig in som en spelförändrande inre mottagare som kan arbeta med alla olika nummer på rutten träd. Avfyrar ur sin ställning med ett syfte och kan skapa separation med sina snabba fötter, vassa skärsår och huvudförfalskningar. Säker och gillar att attackera fotbollen genom att fånga den ur luften. Har utvecklats enormt som bollbärare och skulle kunna förvandlas till en YAC-maskin på nästa nivå eftersom han inte är rädd för att sänka sin axelkudd och ta sig igenom försvarare. Den nyfunna kroppsligheten kan vara en biprodukt av en okonventionell juniorsäsong där han tvingades till strid vid strid terback på grund av skada och slutade rusa över 300 yards. Kommer troligen aldrig att bli en kille som bryter 4,4 på lasrarna i 40-yards strecket, men har testat bra i andra avdelningar (4,26 i den korta skytteln för att gå tillsammans med en 31-tums vert) och borde bara fortsätta att förbättra länge fart. Verkar alltid stå upp för tillfället och har spelat några av sina bästa matcher hittills mot nationella kraftpaket som St. Thomas Aquinas och IMG Academy. En av de mer college-redo wideouts som kommit ut ur gymnasiets led i senare minne med tanke på hans byggnad (ser ut att vara nära 195 pund) och konkurrenskraftigt temperament. Kommer troligtvis inte att behöva alltför lång tid för att hitta sin hållning och bör pressa på för speltid sitt första år på campus om han kan hålla sig frisk. Har all-konferens-typ av potential och dag 1 eller dag 2 uppsida när det kommer till NFL Draft eftersom de flesta moderna spridningen attackerar eftertraktade killar med förmågan att vända en lutande eller svängpassning till en stor vinst.”


#5stjärniga #Brandon #Inniss #förbinder #sig #Ohio #State

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *