Beyonce släpper discofierad ny singel, "Break My Soul"

Beyonce släpper discofierad ny singel, “Break My Soul”

Tre timmar innan den aviserade releasetiden för hennes nya singel, Beyonce överraskningssläppta “Break My Soul”, den första singeln från henne kommande sjunde solostudioalbumet “Renaissance,” och det är Bey jam-fansen har väntat på: En drivande dansbana samproducerad av “Single Ladies”-teamet av Tricky Stewart och The-Dream, med en plingande, enträget hook, ett hett beat och periodiska uppmaningar från Big Freedia .

“Släpp din ilska, släpp ditt sinne/ Släpp ditt jobb, släpp tiden/ Släpp din handel, släpp stressen/ Släpp kärleken, glöm resten.”

Även Jay-Z, Adam Pigott (alias BlaqNmilD, som har arbetat med Drake, Quavo, Megan Thee Stallion och många andra), Freddie Ross, aka Big Freedia, och författarna till Robin S:s hit “Show Me Love” från 1993. “, som är framträdande samplade i låten.

För hennes del är Bey på budskap med både hennes återkomst och discotemat för låten: Titeln vänds genom att säga “You won’t break my soul”, och en avsiktsförklaring följer:

“Jag släpper håret för jag tappade förståndet
Bey är tillbaka och jag sover riktigt gott på nätterna
Drottningen är längst fram och domarna bak
Jag tar inga snärtar men hela klicken knäppte.”

Den är fylld med dansgolvsvänliga repliker som: “Motivation/ Jag letar efter en ny grund/ Jag är på den nya vibrationen/ Jag bygger min egen grund” och en upprepad uppmaning av “Alla.”

I en uppenbar mindre till stora streamingtjänster som Spotify och Apple Music dök låten till en början endast på Tidvattens — streamingtjänsten som samägs av Beyonces make, Jay-Z — tre timmar före dess aviserade släpptid vid midnatt ET, och på Vevo/YouTube någon timme senare. Beyonce har en historia av detta: Hennes 2016 “Lemonade” album var endast tillgängligt på Tidal i tre år, ett drag som troligen kostade henne miljoner i streaming royalties.

Beyonce meddelade tidigt på torsdagen att det efterlängtade albumet kommer den 29 juli. Källor berättar Mängd att albumet kommer att innehålla både dans- och countrylutande spår, säger källan, med bidrag från hitlåtskrivaren Ryan Tedder, som var med och skrev hennes hit “Halo” från 2008 samt hits för Adele, Taylor Swift, Jonas Bros. och hans egen grupp, OneRepublic. Även Raphael Saadiq sägs vara inblandad, som har skapat hits för Mary J. Blige, D’Angelo, Stevie Wonder, John Legend och Andra Day samt sina egna utmärkta soloalbum och exekutivt producerade “A Seat at the Table” ,” Beyoncés syster Solanges hyllade album från 2016.

Det var oklart om countrylåtarna kommer att dyka upp som ett separat album eller som en del av den första upplagan av “Renaissance”. Country är ingen ny terräng för sångaren: “Daddy Lessons”, från 2016 års “Lemonade,” är tung på twang och täcktes till och med av Chicks (då kända som Dixie Chicks).

Fansen har redan sökt information som tyder på att albumet kommer att innehålla 16 spår, och det faktum att det är en flerdelad utgåva framgår tydligt av att det faktureras som “Act 1.” Beyoncés hemsida innehöll också förbeställningar på fyra olika boxar för albumet, fakturerade “Pose” 1-4 och inklusive en CD, T-shirt och en box. Men eftersom de alla skickas samma dag som albumet släpps, verkar det troligt att de bara är olika paket för “Act 1.”

Sångerskan slog larm om att något skulle komma tidigare den här månaden, när hon raderade sina konton i sociala medier, som, som bevis på bristen på profilbilder, fortfarande inte har återbefolkats helt.

Beyoncé har faktiskt släppt fyra album sedan hennes storsäljande utflykt “Lemonade” 2016, även om inget av dem är fulla Beyoncé-soloalbum: 2018 lade hon ner “Everything Is Love”, ett tag-team med maken Jay-Z under namnet The Carters ; i april 2019 släppte hon “Homecoming”, ett album med hennes galvaniserade huvuduppträdande 2018 på Coachellaför vilket hon ackompanjerades av ett fullt marschband (som också släpptes som en Netflix-special som en del av en affär på 60 miljoner dollar ; och den sommaren följde hon med “The Lion King: The Gift”, ett komplementalbum till Disney-filmen som innehöll flera nya låtar från henne – med bidrag från Kendrick Lamar, Donald Glover och andra – samt låtar med 070 Shake, Tierra Whack och afrikanska artister som Burna Boy, Mr. Eazi, Tiwa Savage och andra; en deluxe-utgåva av det albumet med ytterligare tre spår släpptes ett år senare.


#Beyonce #släpper #discofierad #singel #Break #Soul

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *