Rays förväntas placera Manuel Margot, Kevin Kiermaier på skadelistan

Rays förväntas placera Manuel Margot, Kevin Kiermaier på skadelistan

Rays kommer sannolikt att placera utespelare Manuel Margot och Kevin Kiermaier på den 10-dagars skadade listan, berättade manager Kevin Cash för reportrar (inklusive Marc Topkin av Tampa Bay Times). Båda spelarna gjorde tidiga exit från kvällens förlust mot Yankees, och i synnerhet Margot verkar stå inför en längre frånvaro.

Margot var tvungen att köras av planen i toppen av den nionde inningen. Han spelade högerfältet och hoppade in i väggen i jakten på en Aaron Hicks fluga boll. Han landade obekvämt på höger knä efter kollisionen och fick köras av planen. Cash sa efter matchen att han har fått diagnosen en knä stukning och noterade olycksbådande “det ser inte bra ut.”

Kiermaier avgick under tiden efter den andra inningen. Teamet meddelade senare att han hade att göra med inflammation i sin vänstra höft, och det problemet kommer tydligen att kräva att han missar minst en och en halv vecka. Det var andra gången på fem dagar som Kiermaier var tvungen att lämna en tidig avgång, och även om hans senaste nummer skiljer sig från akillesinflammationen som tvingade fram hans avgång i onsdags, kommer det att leda till en frånvaro av något slag.

Naturligtvis kommer förlusten av ett par ordinarie ytterspelare att tvinga Tampa Bay att dyka ner i dess djup. Randy Arozarena har startat på utsedd slagman under var och en av de senaste två nätterna, men han kommer nu att gå tillbaka till vänster fält på mer eller mindre vardaglig basis. Högt ansedd rookie Josh Lowe återkallades före kvällens match efter en sex veckor lång vistelse i Triple-A Durham. Han räknar med att anta regelbundna reps i antingen mitten eller högerfältet, men det återstår att se hur mycket offensivt han kommer att göra. 24-åringen har bara en .179/.257/.328 linje genom sina första 75 MLB-plåtframträdanden; han publicerade stora siffror med Bulls men slog också ut med en alarmerande 31,2%-grad bland de minderåriga.

Tampa Bay har ett par out-of-option backup-ytterspelare på den aktiva listan Brett Phillips och Harold Ramírez. Båda spelarna skulle kunna ta på sig större roller med Margot och Kiermaier ute, men var och en skulle förmodligen misstolkas som vardagsspelare. Phillips är en utmärkt försvarare men slår .172/.238/.291 med 41.6 % genomslagsfrekvens. Ramírez presterar på plattan (.297/.337/.386) men har rankats som en försvarare långt under genomsnittet under hela sin karriär.

Strålarna skulle kunna vända sig till ett löst plutonarrangemang mellan den vänsterhänte träffande Phillips och den högersvingande Ramírez i högerfältet med Lowe i centrum, särskilt om de förväntar sig att Kiermaiers frånvaro är på den kortare sidan. Tidigare Dodger Luke Raley är på 40-mannalistan och slår bra i Durham, och han kunde återkallas för att lägga till lite offensiv-första bänkdjup. Det verkar troligt att klubben åtminstone kommer att leta runt på marknaden efter potentiella externa tillägg, dock med tanke på mängden osäkerhet med var och en av Lowe, Phillips, Ramírez och Raley.

Det har varit en tuff sträcka för Rays, som har varit utan sin primära mitten infield av Brandon Lowe och Vandra Franco och deras #1 backstop Mike Zunino i veckor. Förlusterna av Margot och Kiermaier kommer att lämna klubben utan fem av deras ordinarie positionsspelare, och det är lite överraskande att laget har sprattlat på sistone. Tampa Bay har tappat sex av sina senaste sju matcher för att falla till 36-31. De sitter nu en halvlek bakom Red Sox för den sista Wild Card-platsen i American League.

De grova skadenyheterna var inte begränsade till vad som hände ikväll, eftersom Cash också gav en nedslående uppdatering om avlastare Nick Andersson förspel. Högerspelaren har varit i IL hela säsongen efter att ha genomgått ett UCL-stödprocedur i oktober förra året. Hans första återhämtningstid föreslog en möjlig återkomst runt All-Star Break, men Cash sa att han fortfarande känner obehag i armbågen och kommer att gå för ytterligare utvärdering i morgon (Topkin länk). Mer kommer uppenbarligen att bli känt under de kommande dagarna, men det verkar osannolikt att 31-åringen kommer att vara tillbaka på en stor ligahög inom en snar framtid.

.
#Rays #förväntas #placera #Manuel #Margot #Kevin #Kiermaier #på #skadelistan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *