WWE Raw resultat, sammanfattning, betyg: Carmella vinner Raw kvinnors titelmöjlighet på Money in the Bank

WWE Raw resultat, sammanfattning, betyg: Carmella vinner Raw kvinnors titelmöjlighet på Money in the Bank

Med bara veckor kvar till Money in the Bank-evenemanget gjorde WWE en hel del tunga lyft under Raw på måndagskvällen. I rubrikögonblicket tillkännagavs det att Rhea Ripley inte blev medicinskt godkänd för sin planerade titelutmaning mot Raw dammästarinnan Bianca Belair, vilket lämnade en stor plats som måste fyllas.

Carmella skulle vara kvinnan att få den nyligen tillgängliga möjligheten, vinna en dödlig femman för att starta showen och befästa sin plats i titelmatchen den 2 juli i Las Vegas.

Ytterligare en titelmatch lades till Money in the Bank, där Bobby Lashley slog Chad Gable, Otis och Theory på en natt för att få chansen att vinna Theorys titel i USA vid det kommande evenemanget.

CBS Sports var med dig hela natten med sammanfattningar och höjdpunkter från all action från Pinnacle Bank Arena i Lincoln, Nebraska.

Bianca Belair får en ny Money in the Bank-titelutmanare

Bianca Belair inledde showen med ett tillkännagivande att Rhea Ripley inte blev medicinskt godkänd för sin match på Money in the Bank for Belairs Raw-mästerskap för damer. Belair tillkännagav sedan att Alexa Bliss, Liv Morgan, Carmella, Asuka och Becky Lynch skulle tävla senare på natten om ett skott på titeln på Money in the Bank. Detta ledde till den förväntade paraden av avbrott från kvinnorna som var inblandade i matchen.

Carmella def. Alexa Bliss, Liv Morgan, Asuka & Becky Lynch via pinfall efter att ha slagit Morgan med en superkick. Vinsten placerar Carmella i Raw-titelmatchen för kvinnor på Money in the Bank. Notera att Carmella var den första vinnaren av en Money in the Bank-match för kvinnor, vilket gjorde evenemanget till något av hennes “varumärkesshow”.

Carmella var vettigt som valet att möta Belair här. Hennes närvaro behövs inte i stegematchen på Money in the Bank och hon är bara legitim nog med tanke på sin historia för att bli en fin utmanare som ersätter sent. En Carmella-titelutmaning kommer sannolikt inte att få någon att bli upphetsad eller ge samma känsla av en möjlig titelbyte som Ripley gav, men ibland behöver du bara en lapp för att ta dig över ett hål efter en skada. Det är vad Carmella är. Betyg: B-

Vad mer hände på WWE Raw?

  • Vince McMahon gjorde ett framträdande pratar om historien om Raw innan han hyser upp att John Cena skulle dyka upp i nästa veckas show. Precis som han gjorde på SmackDown, verkade McMahon göra en poäng för att dyka upp och se till att hans ansikte var på TV under utredningen av anklagelser om tjänstefel som involverade tysta pengar som betalats till en kvinnlig anställd som han hade en affär med.
  • Omos def. Gåta via pinfall i en Money in the Bank-kvalmatch. Riddle ammade fortfarande ömma revben från sin SmackDown-match med Roman Reigns. Efter matchen tog sig Seth Rollins till ringen och slog en trottoarkant på Riddle, som hade ropat ut honom i en kampanj före matchen.
  • Bobby Lashley avbröt en Austin Theory-posedown. När Theory poserade i mitten av ringen, inklusive att ta några skott på John Cena, dök Lashley in i ringen bakom Theory innan han träffade USA-mästaren med ett spjut.
  • Angelo Dawkins def. Jey Uso via pinfall med en sit-out powerbomb.
  • Elias slog Kevin Owens med en gitarr efter att Owens avbröt sin konsert. Elias och Ezekiel visades ha en “konversation” backstage tidigare i showen och Ezekiel dök också upp på Tron när Owens avbröt. Efter att Owens snubblat till backstageområdet och sagt att han utmanade Elias eller Ezekiel till en match nästa vecka på Raw, då dök Ezekiel upp och antog utmaningen.
  • Bobby Lashley def. Chad Gable, Otis och Theory i en handskematch. Tidigare i showen sa Theory att han skulle ge Lashley en chans till USA-titeln på Money in the Bank om han kunde slå tre motståndare i rad, vilket Lashley gjorde, senast när han fäste Theory med en kontra mot A-Town Down.
  • AJ Styles def. Ciampa via pinfall efter en fenomenal underarm. Matchen kom till efter att Styles attackerade Miz under Miz TV och Ciampa förblindade Styles.
  • Asuka def. Becky Lynch via pinfall i en Money in the Bank-kvalmatch. Lynch, upprörd över sin förlust i den ödesdigra femkampen tidigare på natten, krävde en möjlighet att kvalificera sig för matchen Money in the Bank ladder. Hon fick höra att hon skulle få sin chans senare på natten mot Asuka men avslutades med en stor spark, vilket ledde till att hon fick ett stort raserianfall efter matchen innan programmet gick av stapeln.


#WWE #Raw #resultat #sammanfattning #betyg #Carmella #vinner #Raw #kvinnors #titelmöjlighet #på #Money #Bank

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *