Anna Faris säger att hon "förvandlades till någon jag inte kände igen" efter skilsmässa

Anna Faris säger att hon “förvandlades till någon jag inte kände igen” efter skilsmässa

Anna Faris är ett pågående arbete.

Skådespelaren, 45, öppnade nyligen upp i en intervju med Chelsea Handler på Handlers podcast, Kära Chelseaom hennes liv efter skilsmässan och hur hon “fortfarande lär sig” hur hon ska acceptera kärlek i sitt liv.

Anna Faris öppnar upp om livet som styvmamma. (Foto: Victor Chavez/Getty Images)

“Att vara styvmamma… jag lär mig fortfarande. Det är jag verkligen”, förklarade hon om att vara medföräldrar till sin nya man Michael Barretts två barn, som han har från ett tidigare förhållande. “Jag kände först att jag ville vara ungefär så här vild, ny, hänsynslös person i deras liv, eftersom jag också gick igenom en skilsmässa.”

Faris gifte sig med filmfotografen Barrett 2021efter att ha träffat honom på filmen Överbord.

Tidigare var hon gift med Chris Pratt, innan de skilde sig i oktober 2018. Hon och Pratt delar en son, Jack, 9. Innan Pratt var hon gift med skådespelaren Ben Indra fram till deras skilsmässa 2008.

När Faris reflekterade över hur hennes separation från Indra förändrade hennes perspektiv på livet, erkände Faris, “det är en sådan här förändring som händer” efter skilsmässa.

“Det slog hårt första gången”, förklarade hon. “Jag förvandlades till någon jag inte kände igen. Som att jag alltid var en sådan person som hade mitt kylskåp fyllt – och jag var värd för många middagar. Det var när jag hade vänner. Men då [post-divorce] Jag befann mig i den här lägenheten med bara öl och senap i kylen, och jag gick ut hela tiden. Jag hade ingen att smsa eller ringa för att säga “Hej, kan jag göra det här?” Det var otroligt befriande, och jag återvände till, typ, när jag var 17 år gammal.”

När hon talar om den intima relation hon har med sig själv nu, erkänner Faris att det är en “långsam tillväxt” när det gäller att acceptera kärlek från andra – som hon kan spåra tillbaka till sin barndom.

“Jag var livrädd att jag inte var en bra älskare, speciellt när jag var yngre,” sa hon. “Jag var så självmedveten om min kropp. Jag ville inte att någon skulle se den, men jag skulle dansa på kanten av den. Jag ville desperat bli önskad.”

“Min mamma komplimerade aldrig mitt fysiska utseende,” förklarade hon. “Jag var en sådan senblommare – jag hade knubbiga kinder, jag bar huvudbonader i jävla år. Jag tror att mina föräldrar gjorde det mot mig för att de ville att jag skulle förbli oskuld,” och tillägger, “det var definitivt en av striderna i mitt liv.”

WESTWOOD, CA - 23 JULI: Skådespelerskan Anna Faris och sonen Jack Pratt närvara vid premiären av

Anna Faris på bild med sin son Jack, som hon delar med ex Chriss Pratt, 2017. (Foto: Jason LaVeris/FilmMagic)

Faris iver att tillfredsställa människor, i kombination med ett sug efter att vara önskvärt av män, inspirerade henne att göra förändringar i sin kropp för att möta dessa behov.

“Jag fick bara falska bröst och blekte mitt hår. Det var min strategi”, sa hon och tillade att även om det är lätt för henne att ta emot komplimanger om hennes arbete och prestationer, är det fortfarande en kamp att ta emot beröm om hennes utseende. “I Hollywood, om du är inne på något och alla ser vackra ut och någon är som ‘Jag tycker att du ser så vacker ut’, så kan jag inte absorbera det så bra. Det är lite för mycket.”

Efter sin andra skilsmässa säger Faris att “det har varit lättare” att acceptera kärlek, men tillägger: “Jag kämpar fortfarande med det.”

Medan Faris fortfarande lär sig upp- och nedgångarna med att vara styvförälder, har hon också varit öppen om verkligheten i att vara tillsammans med Pratt. Tidigare i år, on hennes podcast Okvalificeradtalade hon öppet om svårigheterna.

“Chris och jag jobbar verkligen hårt [to coparent] eftersom vi har Jack,” sa hon. “Det är liksom den långa spelidén och att se till att Jack är riktigt nöjd, vilket gör oss riktigt glada. Vi har typ av lyxen av omständigheterna. Du vet, vi är båda i andra kärleksfulla relationer, men det är som att, hur kan du i allmänhet inte sjunka ner i en plats av bitterhet?”

Även om hon erkänner att det har sina utmaningar att uppfostra ett barn med sitt ex, önskar hon i slutändan alla lycka till.

“Jag vill dock upprepa att jag erkänner, det gör vi alla, alla erkänner, att det finns bitterhet och smärta med alla uppbrott, och det gör oss förhoppningsvis mer mänskliga,” förklarade hon. “Men det långa spelet, och det är bara det värsta att vara den större personen. Det bara är det. Det är jävla jävla suger! Tills dess, vad [matters most] är att alla är nöjda.”

Vill du ha nyheter om livsstil och välmående levererade till din inkorg? Anmäl dig här för Yahoo Lifes nyhetsbrev.

#Anna #Faris #säger #att #hon #förvandlades #någon #jag #inte #kände #igen #efter #skilsmässa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *