Bryce Harper-skadauppdatering: Phillies-stjärnan drabbas av en fraktur på vänster tumme när Padress Blake Snell träffade pitch

Bryce Harper-skadauppdatering: Phillies-stjärnan drabbas av en fraktur på vänster tumme när Padress Blake Snell träffade pitch

Philadelphia Phillies slugger och regerande NL MVP Bryce Harper fick en fraktur på vänster tumme i lördags kväll mot San Diego Padres på Petco Park (GameTracker). Harper tog en 97 mph Blake Snell snabbboll till handen och lämnade spelet omedelbart. Phillies meddelade frakturen snart därefter och säger att Harper kommer att genomgå ytterligare tester under de kommande dagarna. De gav ingen tidtabell för hans återhämtning.

Här är en video av den felaktiga pitchen. Snell bad om ursäkt och även om det var uppenbar smärta och förståeligt nog upprörd, verkade Harper berätta för Snell att han vet att han inte slog honom avsiktligt när han gick av planen.

Phillies placerade officiellt Harper på den 10-dagars skadade listan på söndagen. Triple-A Lehigh Valley utespelare Musse Moniak tar hans plats på listan.

Harper har varit begränsad till DH-tjänst större delen av säsongen av en armbågsligamentskada. Icke desto mindre hade han en fantastisk säsong och tog en .320/.385/.602 slaglinje med 21 dubblar och 15 homeruns in i lördagens match. Han rankas sjua i baseboll i extra-basträffar (37) och åttonde i totala baser (145). Enkelt uttryckt är Harper oersättlig.

“Saker händer av en anledning,” sa Harper till reportrar, inklusive MLB.com, efter spelet. “Alla säger det. Det här skälet suger just nu, men samtidigt är det vad det är. Jag måste vara positiv. Jag måste vara positiv för killarna här inne. Jag vet att de kommer att välja Jag är bara riktigt ledsen för organisationen, killarna, staden Philadelphia, fansen. Jag älskar att springa ut och spela varje dag. Definitivt arg.”

Harper hade en av de bästa säsongerna i sin karriär, trots att han spelade sedan mitten av april med en trasig UCL i sin högra arm. Han slog .318 med 15 homeruns, 48 ​​RBI och en .984 OPS. Han rankas femma i NL i slaggenomsnitt, sjätte i on-base-procent (.385) och tvåa i slugging-procent (.599).

“Det är ett svårt piller att svälja,” sa Phillies interimschef Rob Thomson. “Men de kommer inte att ställa in några matcher. Vi måste spela.”

Thomson sa att Phillies kommer att rotera Harpers DH-roll med Nick Castellanos, Kyle Schwarber och andra. Men varje slagare kommer att behöva kliva upp.

De vet det.

“Det är minst sagt förödande,” sa Castellanos. “Han har ett All-Star, MVP-kaliber år. Att förlora honom hur länge som helst är för lång tid. Vi kommer alla att behöva kliva upp. Jag, definitivt inkluderad. För att bära den vikt som vi går för att saknas måste det göras.

“Vi är där vi är och vi har vunnit de matcher vi har, och jag tror fortfarande att det finns en bättre version av Rhys [Hoskins]jag tror att det finns en bättre version av JT [Realmuto]. Det finns en mycket bättre version av mig själv. Jag tror att det bara är en tidsfråga innan alla dessa dyker upp. Om de dyker upp samtidigt kan baseboll bli riktigt kul, riktigt snabbt.”

Phillies president för baseballverksamhet Dave Dombrowski nämnde att Braves vann World Series förra året utan Ronald Acuña Jr., som drabbades av en knäskada som avslutades säsongen den 10 juli.

De avslutade grundserien med 44-29. Padres har inte haft Fernando Tatis Jr. den här säsongen. De är 45-29.

Chase Utley bröt sin högra hand den 26 juli 2007. Han kom tillbaka den 27 augusti. Phillies gick 15-13 utan honom.

“Jag menar, du måste bara göra det,” sa Dombrowski. “Du förlorar bra spelare. Återigen, jag vet inte hur länge han kommer att vara borta vid det här laget, men förhoppningsvis kommer han tillbaka någon gång. Vi behöver bara fortsätta härifrån och göra det bästa jobb som vi möjligen kan. Vi har fortfarande många bra slagare i laguppställningen.”

Det är okänt om Dombrowski kommer att försöka göra ett externt drag för att stärka laguppställningen. Det är för tidigt att säga hur Harpers skada kan förändra lagets planer för handelsdeadline den 2 augusti.

“Det här hände precis,” sa Dombrowski. “Vi måste se hur vi spelar. Jag är fortfarande hoppfull att vi kommer att spela bra. Vi har fortfarande en bra klubb.”

Harper föll till marken så fort planen träffade honom. Det såg dåligt ut, och det var det. Dombrowski och andra trodde att det träffade Harpers ansikte, vilket hände honom i april 2021 i St. Louis. Harper gick på något sätt bort från den där med bara en blåslagen underarm från rikoschetten.

Få det senaste från Phillies

Få de senaste nyheterna, biljettinformation och mer från Phillies och MLB levererade direkt till din inkorg.

Bli Medlem

“Jag önskar att det skulle ha träffat mig i ansiktet,” sa Harper. “Jag bryter inte ben i ansiktet. Jag kan ta 98 ​​till ansiktet, men jag kan inte ta 97 till tummen.”

Harper reste sig till slut. Han skakade medan han höll tummen. Frustrerad skrek han åt Snell. De två har känt varandra i flera år. De sms:ade varandra under matchen. Harper sa att de mår bra.

“Självklart kände jag mig hemsk att slå honom,” sa Snell. “Vi har pratat, vi har hanterat det. Det var aldrig någonting. Det är bara känslomässigt. Han spelar med mycket passion, och jag kan förstå varför han skulle bli upprörd. Jag är lika upprörd som han. “

Återhämtningstiden för vissa frakturerade tummar verkar vara fyra till sex veckor. Reds catcher Tyler Stephenson fraktur sin högra tumme tidigare denna månad. Giants första baseman Brandon Belt bröt tummen i september förra året. Realmuto bröt sin högra tumme i februari 2021.

Var och en fick en beräknad återhämtning på fyra till sex veckor.

Men återigen, Harper kommer inte att veta hur allvarlig hans fraktur är förrän nästa vecka.

“Jag har aldrig slagit sönder något i mitt liv”, sa han. “Det här är nytt för mig. … Det är en bummer.”

Gillade du den här historien?

I denna berättelse:

Todd Zolecki har täckt Phillies sedan 2003, och för MLB.com sedan 2009. Följ honom på Twitter och Facebook .

Relaterad

Appel får efterlängtad smak av Majors: ‘This is gravy’ 25 juni 2022

Beväpnad med hopp hittar Appel en ny väg till MLB-debut i pennan 25 juni 2022

Denna Phils-relievers dominans är historisk den 25 juni 2022

Phils vet att svackor kommer att ta slut: “Varje storm har bara så mycket regn” 22 juni 2022

Phils släpper DC-finalen eftersom Harper (blister) fortfarande är sjuk den 19 juni 2022

Thomsons beslutsfattande, Phils träffar i DH-svep 18 juni 2022

Relaterad

Appel får efterlängtad smak av Majors: ‘This is gravy’ 25 juni 2022

Beväpnad med hopp hittar Appel en ny väg till MLB-debut i pennan 25 juni 2022

Denna Phils-relievers dominans är historisk den 25 juni 2022

Phils vet att svackor kommer att ta slut: “Varje storm har bara så mycket regn” 22 juni 2022

Rekommenderad

Skador och rörelser: Brogdon den 25 juni 2022 covid-19

Realmuto avslutar krafttorkan när Phils kommer till Musgrove 24 juni 2022

2022 City Connect 14 juni 2022

Han kastar 165 km/h … och är utkastets största mysterium 24 juni 2022

https://www.mlb.com/phillies/

© 2022 MLB Advanced Media, LP. Alla rättigheter förbehållna.

Under mellantiden tror Phillies att Kyle Schwarber eller Nick Castellanos delar DH-plikten med den mer defensivt kompetenta Matt Vierling som ser jämnare speltid på ytterfältet. Mickey Moniak, nummer 1 i draften 2016, slår .279/.326/.558 i Triple-A och kan få en titt. Naturligtvis kan Phillies göra en affär beroende på hur länge Harpers återhämtning är.

Det behöver inte sägas att att förlora Harper hur länge som helst är ett förödande slag för ett Phillies-lag som försöker klättra in i eftersäsongsmixen. De har 15-6 sedan han ersatte manager Joe Girardi med bänktränaren Rob Thomson tidigare denna månad. Bland National League-lagen är det bara Atlanta Braves (18-4) har ett bättre resultat i ligan under den tiden. Sportsline projicerar Phillies chanser att ta sig till slutspelet till 17,2 % om Harper blir åsidosatt i en månad.

Även med den heta streaken efter Girardi kom Phillies in på lördagen tre matcher efter den tredje och sista wild card-platsen. Phillies har inte varit på eftersäsongen sedan 2011 och har NL:s längsta torka efter säsongen.


#Bryce #Harperskadauppdatering #Philliesstjärnan #drabbas #fraktur #på #vänster #tumme #när #Padress #Blake #Snell #träffade #pitch

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *