Winona Ryder reflekterar över sitt uppbrott från Johnny Depp under 90-talet: 'My 'Girl, Interrupted' real life'

Winona Ryder reflekterar över sitt uppbrott från Johnny Depp under 90-talet: ‘My ‘Girl, Interrupted’ real life’

NYDu kan nu lyssna på Fox News-artiklar!

Winona Ryder tittar tillbaka på hennes förhållande med Johnny Depp.

Paret började dejta efter att ha träffats vid premiären i New York av “Great Balls of Fire!” 1989. De gick på sin första dejt två månader senare. Sedan fem månader efter den första dejten förlovade sig de två Hollywoodstjärnorna. De dök upp i filmen “Edward Scissorhands” från 1990 och Depp fick till och med en tatuering där det stod “Winona Forever”.

Men i juni 1993 slutade paret. Depp ändrade sin kroppskonst till “Wino Forever”.

Ryder, som är med på omslaget till Harper’s Bazaars digitala nummer från juli 2022kallade deras uppbrott och Hollywood-kulturen på den tiden “mitt “flicka, avbrutna” verkliga liv”, med hänvisning till hennes film från 1999 om psykiska problem.

JOHNNY DEPPS EXEMPEL FRÅN WINONA RYDER OCH KATE MOSS TILL AMBER HÖRT

Winona Ryder finns på omslaget till Harper’s Bazaars digitala nummer 2022.
(Dan Martensen)

50-åringen berättade att en “otrolig” terapeut föreslog att hon skulle försöka föreställa sig sitt yngre jag och vara snällare mot henne.

“Jag minns att jag spelade den här karaktären som slutar med att bli torterad i ett chilenskt fängelse [for the 1994 film ‘The House of the Spirits’]”, mindes hon. “Jag skulle titta på dessa falska blåmärken och skärsår i mitt ansikte [from the shoot], och jag skulle kämpa för att se mig själv som den här lilla flickan. “Skulle du behandla den här tjejen som du behandlar dig själv?” Jag minns att jag tittade på mig själv och sa: ‘Det här är vad jag gör mot mig själv inuti.’ För jag tog helt enkelt inte hand om mig själv.”

“Jag har aldrig pratat om det,” erkände Ryder. “Det finns den här delen av mig som är väldigt privat. Jag har en sådan, typ, en plats i mitt hjärta för den tiden. Men för någon yngre som växte upp med sociala medier är det svårt att beskriva.”

Ryder noterade också att hon “definitivt drog sig tillbaka” från tabloiderna i början av 2000-talet.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG TILL NYHETSBREVET FÖR UNDERHÅLLNING

Winona Ryder och Johnny Depp slutade i juni 1993.

Winona Ryder och Johnny Depp slutade i juni 1993.
(Barry King/WireImage)

“Jag var i San Francisco,” berättade hon för outlet. “Men jag fick heller inga erbjudanden. Jag tror att det var ett väldigt ömsesidigt avbrott. Det är så intressant när man tittar på de tidiga grymheterna. Det var en sorts grym tid. Det var mycket elakhet där ute… Och sedan kom ihåg att jag kom tillbaka till LA och – det var en tuff tid. Och jag visste inte om den delen av mitt liv var över.”

2016, Depps ex-fru Amber Heard fick ett besöksförbud mot våld i hemmet mot skådespelaren mitt i deras skilsmässa. Ryder, som är känd för att hålla mamma om sitt personliga liv, berättade för Time magazine att Depp aldrig var förolämpad mot henne under deras förhållande, som hade slutat decennier tidigare. Depp, nu 59, har länge förnekat anklagelserna.

“Jag kan bara tala utifrån min egen erfarenhet, som var helt annorlunda än vad som sägs”, förklarade Ryder då. “Han var aldrig, aldrig på det sättet mot mig. Aldrig kränkande alls mot mig. Jag känner honom bara som en riktigt bra, kärleksfull, omtänksam kille som är väldigt, väldigt beskyddande mot de människor han älskar.”

“Jag var inte där. Jag vet inte vad som hände. Jag kallar ingen lögnare”, fortsatte Ryder. “Jag säger bara, det är svårt och upprörande för mig att vira mitt huvud runt det. Titta, det var länge sedan, men vi var tillsammans i fyra år, och det var ett stort förhållande för mig. Tänk om någon du dejtade när du var – jag var 17 när jag träffade honom – anklagades för det. Det är bara chockerande. Jag har aldrig sett honom vara våldsam mot en person förut.”

JOHNNY DEPP SAMTALAR INTE OM ATT REPRISE KAPTEN JACK SPARROW I “PIRATES”-FRANCEN

Winona Ryder berättade för Harper's Bazaar hur hennes uppbrott från Johnny Depp påverkade henne på 90-talet.

Winona Ryder berättade för Harper’s Bazaar hur hennes uppbrott från Johnny Depp påverkade henne på 90-talet.
(Dan Martensen)

Ryder beskrev också att han var “deprimerad” och “går igenom något” under 1990-talet, ungefär när hon och Depp gjorde slut.

“Du kan inte se till branschen för att validera dig som person eftersom det bara kan leda till en otrolig besvikelse. Jag ska erkänna att jag var skyldig till det när jag var yngre eftersom du fastnar i det, omgiven av människor som berättar du att det är det viktigaste, och du är ung och du tror på det.”

#Winona #Ryder #reflekterar #över #sitt #uppbrott #från #Johnny #Depp #90talet #Girl #Interrupted #real #life

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *