Collegefotbollsschema, matcher 2022: Vad ska man titta på i vecka 3, TV-kanaler, lördagsstarttider

Collegefotbollsschema, matcher 2022: Vad ska man titta på i vecka 3, TV-kanaler, lördagsstarttider

Med vecka 3 av college-fotbollssäsongen redan igång, finns det mer än ett par övertygande matchups på lördag som rubricerar vad som kan bli ännu en vild vecka av action för fansen att ta in. På CBS, nr 22 Penn State kommer att bli det första Big Ten-laget att spela kastanjebrunt i Jordan-Hare Stadium när de två spelar upp på lördag eftermiddag. Denna Big Ten vs. SEC-uppgörelse ser Tigers leta efter revansch på hemmaplan efter en 28-20-förlust mot Nittany Lions i Happy Valley förra säsongen.

På annat håll, nr 6 Oklahoma kommer att återuppväcka sin rivalitet med Nebraska och nr 13 Miami åker till College Station, Texas, för att ta sig an nr 24 Texas A&M. Alla typer av kaos bröt lös förra helgen under en vild vecka 2, inklusive i College Station där Appalachiska staten toppade Aggies i en otrolig upprörd.

Dramat på lördag bör vara rikligt, och nedan har vi tillhandahållit en praktisk tittarguide som hjälper dig att navigera i allt som händer. Alla tider östlig.

De bästa spelen

Nr 6 Oklahoma i Nebraska — middag på Fox, fuboTV (Prova gratis): Mickey Joseph kommer att leda Cornhuskers ut ur tunneln och in i eran efter Scott Frost efter att den legendariska före detta Cornhuskers quarterbacken fick sparken i söndags. Han kommer att se den gamla Big 12-konkurrenten Oklahoma på andra sidan, och det råder ingen tvekan om att en seger över ett av de mest konsekventa programmen under det senaste decenniet skulle lätta på spänningen i Lincoln.

Nr 24 Penn State i Auburn — 15:30 på CBS, CBSSports.com, CBS Sports App (Fri): Detta är en kritisk match för ett Auburn-lag som inte bara kämpade emot San Jose State förra helgen men har en tränare i Bryan Harsin som nästan blev avkörd i februari. Detta kan vara en pivotpunkt för riktningen av programmet mot ett Nittany Lions-team som skulle älska att göra ett stort uttalande i SEC-landet.

Nr 12 BYU på nr 25 Oregon — 15:30 på Fox, fuboTV (Prova gratis): Collegefotbollsvärlden tycks avskriva Ducks efter att de hade rökt förbi Georgien i vecka 1, men förstaårstränaren Dan Lanning kunde radera den besvikelsen med en vinst över ett Cougars-lag som toppade Baylor i en thriller med dubbel övertid förra veckan. Om du inte har sett Cougars quarterback Jaren Hall snurra det, ge honom en titt.

Nr 11 staten MichiganWashington — 19:30 på ABC, fuboTV (Prova gratis): Huskies leder Pac-12 i förbigående och spartanernas passförsvar var dess akilleshäl förra året trots vinsten Pittsburgh i Peach Bowl. Vi kommer att veta mycket om båda lagen efter vad som borde vara en rolig atmosfär inne på Husky Stadium.

Nr. 13 Miami på nr. 24 Texas A&M — 21.00 på ESPN, fuboTV (Prova gratis): Det här spelet droppade redan av intriger på grund av desperationen från Aggies efter att ha förlorat mot Appalachian State förra veckan, och ett uttalande kunde göras av Hurricanes med en vinst i SEC-landet. Tränaren Jimbo Fisher har enligt uppgift gjort ett quarterbackbyte från Haynes King till Max Johnson, vilket väcker intresset ännu mer.

Bäst av resten


#Collegefotbollsschema #matcher #Vad #ska #man #titta #på #vecka #TVkanaler #lördagsstarttider

Leave a Comment

Your email address will not be published.