King Charles Prince Harry Meghan Markle

Kung Charles kan “exil” Harry och Meghan – här är varför de är “oviktiga” och ett “hot” mot hans tron

Ovälkommen sin son. Kung Charles ska enligt uppgift exil prins Harry och Meghan Markle. En källa nära den nya regerande monarken berättade för Daily Beast om framtidsplanerna för vad kungen vill göra med sin son och sin svärdotter.

De källa hänvisade till att Edvard VIII:s abdikation var ett prejudikat till varför kung Charles skulle förvisa sin son. “Kungligheten hanterade abdikationskrisen genom att exilera Edward vilket innebar att han och Wallis till slut kom att framstå som oviktiga, vilseledda, illojala och till och med förrädiska individer för nästan hela det brittiska folket. Det var en mästerlig operation i vilken drottningmodern i synnerhet arbetade outtröttligt.” Källan fortsatte, “Samma sak händer redan med Harry och Meghan, och kommer bara att ta fart under de närmaste åren under kung Charles styre. Och naturligtvis är en egensinnig andra son ett mycket mindre existentiellt hot mot monarkins struktur än en egensinnig kung.”

En annan källa som tidigare arbetat på Buckingham Palace avslöjade också logistiken för kröningen och hur den ytterligare kommer att hetsa upp Harry och Meghans exil. “Harry och Meghan kommer att få en inbjudan till kröningen men de kommer att sitta stadigt på de billiga platserna tillsammans med [Princesses] Beatrice och Eugenie, som de var på begravningen. Det blir det. Charles kommer att vara hänsynslös när det gäller att skydda kronan, och det innebär att hålla Harry och Meghan så långt från tyngdpunkten som möjligt, sa den tidigare personalen.

Exiluppdateringen kom efter rapporter om att Meghan och Harry fortfarande är kvar illa till mods med kungafamiljen efter drottning Elizabeths död. Kungliga experten Christopher Andersen förklarade för Us Weekly den 13 september 2022, “Harry och en Meghan är fortfarande oroliga.” Han fortsatte “Vi har sett det i en nyligen intervju som Meghan gav. Det kommer att krävas oerhört mycket, tror jag, för dem att få tillbaka saker och ting där de var, och det är tråkigt.

Andersen syftar på Meghans senaste intervjun med The Cut där hon pratar om de restriktioner som The Firm gav henne innan hon och prins Harry lämnade sina kungafamiljers uppdrag. “Det finns bokstavligen en struktur genom vilken om du vill släppa bilder på ditt barn, som en medlem av familjen, måste du först ge dem till Royal Rota,” Kostymerna alum förklarade om brittisk press. “Varför skulle jag ge just de människor som kallar mina barn N-ordet ett foto av mitt barn innan jag kan dela det med de människor som älskar mitt barn. Berätta för mig hur det är vettigt och sedan ska jag spela det spelet.”

Harry och Meghan lämnade sina kungliga uppdrag 2020 och flyttade därefter till Kalifornien. Även om de har gjort framträdanden vid olika evenemang i Storbritannien som prins Philips begravning och drottningens platinajubileum, har de fortfarande en rockrelation med kungligheterna. För första gången på ett tag gjorde hertigen och hertiginnan av Sussex en offentligt framträdande med prins William och Kate Middleton direkt efter drottningens död. De nyutnämnda prins och prinsessa av Wales och hertigen och hertiginnan av Sussex tittade tillsammans på hyllningarna till den sena drottning Elizabeth II på Windsor Castle. Kensington Palace säger att William bjöd in sin bror och svägerska att gå med honom och Kate. Tidigare under dagen var William på plats för sin fars kungörelse som Kungl. Paren som bar helt svart tittade förtjust på blommorna och meddelanden om stöd till drottningen och hennes familj. “Vi är alla väldigt tacksamma – båda sidor lägger allt åt sidan för drottningen”, sa en kunglig källa Sida sex.

I hans påstående på Archewells webbplats, Prins Harry gav hyllning till alla fina minnen han hade med sin mormor när hon levde. “Farmor, medan denna sista avsked ger oss stor sorg, är jag evigt tacksam för alla våra första möten – från mina tidigaste barndomsminnen med dig, till att träffa dig för första gången som min överbefälhavare, till det första ögonblicket du träffades min kära fru och kramade dina älskade barnbarnsbarn. Jag uppskattar dessa tider som delas med dig, och de många andra speciella stunderna däremellan. Du är redan mycket saknad, inte bara av oss, utan av världen över. Och när det kommer till de första mötena hedrar vi nu min far i hans nya roll som kung Karl III.” Han nämnde också hur hon och hennes man prins Philip återförenas. “Också vi ler när vi vet att du och morfar är återförenade nu, och båda tillsammans i fred.”

Bild: Med tillstånd av Random House.

För mer om den brittiska kungafamiljen, kolla in Sally Bedell Smiths biografi från 2012, Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch
.
New York Times bestseller, som inkluderar den “riktiga historien” bakom flera storylines som visas i Netflix Kronan, följer drottning Elizabeth II:s liv från hennes barndom som “arvingsförmodan” till sin far, kung George VI; till det ögonblick han träffade sin man, prins Philip, när hon var 13 år gammal; till sin uppstigning till tronen vid 25 år gammal 1952. Elizabeth drottningen, som också inkluderar intervjuer med Buckingham Palace-källor och aldrig tidigare avslöjade dokument, ger en djupdykning i drottningens arv som en av de mest kända monarker på senare tid historia.


#Kung #Charles #kan #exil #Harry #och #Meghan #här #är #varför #är #oviktiga #och #ett #hot #mot #hans #tron

Leave a Comment

Your email address will not be published.