Samhällsfokus: Kujay > Nyheter |  Bungie.net

Samhällsfokus: Kujay > Nyheter | Bungie.net

Trevlig fredag, väktare! Välkommen tillbaka till ett av våra favoritsegment på Bungie.net, veckans gemenskapsfokus! Den här veckan chattar vi med en innehållsskapare som har ett riktigt bra jobb, Kujay!

Hej Kujay! Tack för att du tog dig tid att chatta med oss! Så låt oss börja med lite bakgrund. Vem är du, vad har du för pronomen och var kommer du ifrån?

Hej, jag heter Kujay (han/honom). Jag är flygplansdesigner på dagen och en Öde innehållsskapare till kvällen! Jag växte upp i en liten stad i östra Kansas innan jag så småningom flyttade ut till södra Kalifornien efter college.

Vänta, flygplansdesigner? Ja, vi måste beröra det om ett ögonblick. Men först, vad fick dig att spela och skapa innehåll?

Jag började spela i mycket ung ålder, när jag bara var fyra år gammal. Jag hade precis börjat gå på dagis, och det fanns en Super Nintendo som alla barn kunde leka med. Det första spelet jag någonsin spelade var Yoshis ö (fortfarande ett fantastiskt spel än i dag!), och herre, jag fastnade direkt! Snabbspola framåt cirka 20 år, och efter att ha flyttat till SoCal fann jag mig själv med MYCKET mer fritid än jag var van vid under skolan (kurser i flygteknik är inget skämt!). Sedan, kort efter lanseringen av Rise of Iron, började en vän till mig som streamade fråga mig om att testa streaming för mig själv. Efter att ha knuffat bort honom i några månader gav jag så småningom upp och köpte en PS4-webbkamera. Jag fick reda på att streaming är massor av roligt (och något jag är riktigt bra på), så mycket att jag har gjort det i nästan sex år nu!

Det låter som min typ av dagis. 😊 Okej, stor fråga här — hur i hela friden balanserar man både ett heltidsjobb och innehållsskapande?

Under årens lopp har det varit svårt att balansera min professionella karriär med innehållsskapande sidan av mitt liv. Under de första åren brukade jag strömma MYCKET mer och kom in i strömmar varje fredag ​​till måndag (vanligtvis involverade många försök med Osiris-hjälp!). Men allt eftersom åren gick och ansvaret för mitt dagliga jobb började öka, började jag minska mängden innehåll jag tryckte ut. Jag har börjat fokusera mer på YouTube under de senaste två åren, eftersom det är något som jag kan göra “bitar”, i motsats till att ha kameran i rullning för en livestream. Och på Twitch-sidan av huset är jag mest en “weekend warrior” nu, med streams bara på lördagar och söndagar. Det har varit tufft att jonglera med de två sidorna av mitt liv, men också OTROLIGT givande. Hur många får designa flygplan under veckan och sedan komma hem till en framgångsrik stream och YouTube-kanal på helgen? Det är något som jag inte tar för givet!

Jisses, det låter bara som en vild åktur, och du verkar ha gjort ett så bra jobb med att underhålla den. Så du nämnde Yoshi’s Island, men hur hittade du Öde?

Så intressant nog hade jag faktiskt tagit en ganska lång paus från spelandet när Öde kom ropande. Efter att ha tjatat ur Skyrim mitt sista år på gymnasiet, spelade jag inte mycket alls under mina första år eller andra år på college. Jag blev dock tillbakadragen av PS4-remastern av The Last of Us (FANTASTISKT spel btw!), som jag aldrig fick chansen att spela när det ursprungligen lanserades. Och sedan, som genom “öde” (blinka blinkning), några dagar efter att du avslutat Den sista av ossfick jag ett e-postmeddelande från Sony som uppmanade mig att spela det kommande Öde alfa. Jag var alltid mer av en Call of Duty barn som växte upp, men många av mina barndomsvänner var MASSIVA Halo fans. När jag frågade dem om Bungies nästa projekt med Ödealla uppmuntrade mig att prova det och beskrev spelet som en mashup av Call of Duty, Halooch “Rymden Skyrim.” Jag bestämde mig för att testa alfa kort därefter, och jag blev direkt fast. Vapenspelet var överlägset det bästa jag någonsin upplevt. Och nu, över åtta år senare, är jag fortfarande lika hjälplöst beroende av Öde som jag var första gången jag någonsin landade i Cosmodrome.

En dag en spelare, älskar att se det! Vilken typ av innehåll vill du fokusera på när du streamar eller gör videor?

Jag gillar att fokusera på slutspelsinnehåll Öde, med fokus mer på PvP-sidan, vare sig det är Trials of Osiris eller Iron Banner. Jag älskar också GM Nightfalls och raids, och jag njuter särskilt av dag ett raid-upplevelser med min grupp!

Det är superhäftigt! Slutspelsinnehåll kan vara så utmanande, så att ha innehållsskapare som du själv för att hjälpa till att lära ut och vara herde för andra är verkligen coolt att se. För de nyare spelarna, vad är något du önskar att du visste innan du började, eller åtminstone i början av, din Öde resa?

Ärligt talat, jag önskar att någon hade berättat för mig hur noggrant jag skulle bli absorberad av Öde universum och den bredare Bungie-gemenskapen. Hur spelar jag fortfarande samma spel efter åtta år?! Hahaha, skojar bara =). Men på fullaste allvar önskar jag att jag visste hur viktigt det var att hitta en solid grupp människor att spela Öde med. Jag spelade solo en anständig bit av tid under vanilla D1 innan jag hittade till LFG (Looking for Group) webbplatser. Om jag inte hade blivit fångad av magin med OG Vault of Glass, finns det en god chans att jag kan ha slutat spela Öde under dessa tidiga dagar. Spelet är oerhört mycket roligare att spela när du har vänner att hoppa in i svårare innehåll med och studsa byggen och idéer av. På grund av detta är jag otroligt exalterad över att Guardian Ranks och Fireteam Finder i spelet kommer till Öde 2 nästa år. Jag tror att de kommer att fungera som katalysatorer för tusentals spelare att börja bilda sina egna vängrupper och låsa upp det verkliga “slutspelet” av Öde.

Fan ja! Med slutspelsinnehåll som ditt fokus, har du några råd till spelare som vill förbättra sina färdigheter som spelare?

Om du är någon som vill dyka djupare in i slutspelsupplevelserna Öde och förbättra dina färdigheter, det absolut bästa du kan göra är att nå ut till andra spelare och börja bygga en vängrupp som du kan spela Öde med. Medan Öde kan spelas solo, realiseras spelets fulla potential när du har en etablerad grupp människor som du kan luta dig mot, både i avslappnade PvE-miljöer och djupt inne i Trials skyttegravar. Lagarbete får verkligen drömmen att fungera, och du kommer att bli en bättre spelare när du samarbetar med andra likasinnade med tiden.

Okej, det är dags att fråga, vad är din huvudkaraktär och favoritunderklass?

Jag kommer förmodligen att väcka mycket ilska här, men Hunter är min huvudkaraktär, och jag har varit hopplöst beroende av Stompees i mer än fem år nu. När jag går hela vägen tillbaka till Modern Warfare 2, har mitt favoritsätt att spela FPS-spel alltid handlat om hastighet, hastighet och mer hastighet! För det ändamålet är jag helt FÖRÄLSKAD i Arc 3.0 Hunter. Speed ​​Booster är bara *kockens kyss* och Gathering Storm kanske bara är den coolaste Super i spelet nu. Jag brukade använda Arcstrider från säsong 2 till 8, så att komma hem till min gamla bebis med Arc 3.0 har varit fantastiskt!

Åh ja, att gå fort i tv-spel är alltid kul! 😊 Vilken typ av stämning har din kanal?

Min kanal tenderar att gå på gränsen mellan både underhållande OCH lärorikt. Om ett ögonblick kommer vi att dyka djupt in i historien om Destiny’s universum och börja spekulera om framtida berättelser. Sedan i nästa kommer något helt löjligt att hända inom en Crucible-match (på bekostnad av min motståndare ELLER mig själv, båda händer ofta!). Vi pratar ofta om konstruktioner eller spelets tillstånd som helhet, samtidigt som vi håller det ganska lättsamt med många skratt längs vägen. Precis som balansen mellan mitt arbetsliv och innehållsskapande, trivs min kanal i sin dualitet mellan utbildning och underhållning.

Underhållande och lärorikt samtidigt som du håller det lättsamt? Låter som min typ av plats!

Okej, det är på tiden att avsluta vår intervju, men jag ville fråga eftersom du har varit väldigt inspirerande hittills i vårt samtal. Vad är något du vill se till att varje New Light känner till när de går med i Guardian-leden?

Med den nuvarande New Light-upplevelsen kan det kännas överväldigande när du väl avslutar din introduktion i Cosmodrome. Du blir kallad till Towe, och du presenteras med uppdrag efter uppdrag efter uppdrag. Mitt råd skulle vara att välja bara ETT av dessa uppdrag och satsa på det ensam. När du är klar med det första uppdraget, finns det en stor chans att du har fått prova några nya vapen, ökat din kraft lite och i allmänhet har fått en känsla för spelslingan av Öde. Och när de flesta väl kommer så långt räcker det oftast bara med spelandet för att få dem fast!

För mer specifika tips, börja 1000 % använda Destiny Item Manager för en kraftigt förbättrad lagerupplevelse. Det, och se till att checka in med Ada-1 varje dag för de söta, söta stridsmoddarna!

Och slutligen, var kan folk hitta dig?

Jag strömmar vidare Rycka till varje lördag och söndag morgon, med en och annan videouppladdning Youtube. Jag är också väldigt aktiv i landet Twittermed massor av heta tag och skitsnack för att underhålla nästan vem som helst!
Tack så mycket Kujay för att du umgicks med mig! Se till att du går och kollar in hans kanaler och följ honom om du gillar hans innehåll. Om du inte har kollat ​​in vår senaste Samhällsfokus med Leyla, det kan du göra nu! Och till nästa gång, fortsätt att tagga oss med dina rekommendationer från Community Focus på våra sociala kanaler.

Håll dig listig, väktare!

Sam

.
#Samhällsfokus #Kujay #Nyheter #Bungienet

Leave a Comment

Your email address will not be published.