University of Georgia fotbollsspelare och anställd dödades i bilolycka timmar efter mästerskapsfirande |  CNN

University of Georgia fotbollsspelare och anställd dödades i bilolycka timmar efter mästerskapsfirande | CNNCNN

University of Georgia fotbollsspelare Devin Willock och personalmedlemmen Chandler LeCroy dödades i en bilolycka tidigt på söndagen bara timmar efter att deras lag firade sin nationella mästerskapet med en segerparad och firande, enligt ett uttalande från UGA Athletic Association.

Willock, 20, och LeCroy, 24, var bland fyra personer i fordonet vid tidpunkten för olyckan, som inträffade runt 02:45 på söndagen inte långt från UGA-campus i Aten, enligt Athens-Clarke County Police Department .

LeCroy körde när 2021 års Ford Expedition lämnade vägen och träffade två elstolpar och flera träd, sa polisen. Willock dog på platsen och LeCroy dog ​​senare efter att ha förts till ett sjukhus, sa polisen.

En 21-årig manlig passagerare och en 26-årig kvinnlig passagerare fick också allvarliga skador i kraschen, enligt polisen. Universitetet sa att de två skadade passagerarna var kopplade till fotbollsprogrammet men kunde inte identifiera dem.

“Devin och Chandler var två speciella personer som betydde så mycket för University of Georgia, vårt fotbollsprogram och vår atletiska avdelning”, sa UGA Athletic Association i ett uttalande. “Vi ber att alla håller sina familjer i era böner under denna mycket svåra tid.”

Willock, en rödtröja tvåa från New Milford, New Jersey, spelade på offensiv linje i alla 15 av lagets matcher i år, enligt Georgiens fotbollslista.

“Vi är alla förkrossade och förkrossade över förlusten av Devin Willock och Chandler LeCroy”, sa UGA:s fotbollstränare Kirby Smart i ett uttalande på söndagsmorgonen.

“Devin var en enastående ung man på alla sätt. Han log alltid, var en bra lagkamrat och en fröjd att träna. Chandler var en värdefull medlem av vår fotbollsstab och gav en otrolig attityd och energi varje dag. Vi sörjer med deras familjer över denna tragiska förlust och kommer att stödja dem på alla möjliga sätt”, tillade tränaren.

Dödskraschen kom efter en dags firande som UGA-spelare, tränare och fans är fullsatta in på Sanford Stadium för att hedra deras andra raka nationella mästerskap.

På ett Texas Roadhouse i Aten i lördags träffade ett 7-årigt Georgia-fan vid namn Camdyn Gonzales Willock och tog ett foto tillsammans. Den 6-fot-7-tums, 335-punds linjemannen gav pojken ett knytnävsslag och lät honom bära sin enorma nationella mästerskapsring 2021.

“Särskilt tack till @DevinWillock för att du tog dig tid för mitt barnbarn när han inte behövde det. U gjorde allt för att få honom att känna sig speciell och du gjorde hans dag!! Lycka till nästa år! Go Dawgs!” pojkens farfar, Sam Kramer, skrev i en tweet.

Camdyn var stjärnslagen efter att ha träffat en av sina hjältar, sa farfadern. Willock verkade under tiden “så full av liv och bara glad”, tillade Kramer. “Han var ödmjuk och mycket uppskattande över att vi visste vem han var och ville prata med honom.”

Georgias före detta defensive linjeman Jordan Davis, nu med NFL:s Philadelphia Eagles, sa i en tweet han var hjärtbruten. “Att se dem växa och bli som en familj under dessa få år. Det finns ingen sorg utan kärlek, och vi älskar er båda som familj”, skrev han.

Georgia linebacker Nolan Smith sa att dödsfallen “gör ont i mitt hjärta man, allt jag har att säga att de STORA LÅR SNART.” skrev han på Twitter. “@DevinWillock JAG ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID.”


#University #Georgia #fotbollsspelare #och #anställd #dödades #bilolycka #timmar #efter #mästerskapsfirande #CNN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *