NFL slutspel: 49ers besegrar Cowboys, Cincinnati Bengals slog Buffalo Bills |  CNN

NFL slutspel: 49ers besegrar Cowboys, Cincinnati Bengals slog Buffalo Bills | CNNCNN

Efter Kansas City Chiefs och Philadelphia Eagles slog Jacksonville Jaguars respektive New York Giants, alla ögon var riktade mot de återstående divisionsrundornas matchups på söndagen, med Buffalo Bills mot Cincinnati Bengals och San Francisco 49ers värd för Dallas Cowboys.

Räkningarna föll till bengalerna 27-10, och 49ers besegrade Cowboys med 19-12.

Här är vad du mer behöver veta.

Tjugo dagar efter att ha drabbats av hjärtstopp i en match mot Cincinnati Bengals, var Buffalo Bills säkerhet Damar Hamlin närvarande när Bills återigen mötte Bengals, denna gång i divisionsrundan av NFL-slutspelet på Highmark Stadium i Orchard Park, New York. .

Men bengalerna segrade trots Buffalos hemmaplansfördel och det känslomässiga lyftet av att ha Hamlin på stadion.

CBS-sändningen av spelet visade Hamlin anlända med vagn och gå in i Bills omklädningsrum iförd solglasögon, ansiktsskydd och en jacka som säljs genom hans Chasing M’s klädlinje med en luva uppdragen. Hamlins mamma Nina, pappa Mario och yngre bror Damir visades också komma in på stadion.

Senare visade en video som lades upp på sociala medier Hamlin gå från omklädningsrummet till en hiss medan han skyddades av säkerhetstjänstemän.

Under matchen tillkännagavs Hamlins närvaro på stadions högtalarsystem, vilket drog en ovation från publiken på Highmark Stadium. CBS visade video där Hamlin hysade upp publiken genom att göra sin karaktäristiska hjärtformade gest med händerna och uppmana publiken att göra oväsen genom att höja armarna.

Med en stadig snö som faller i västra New York och alla känslor lutar åt Bills riktning, Bengalerna kom starka ut ur porten. Ett par Joe Burrow touchdown-passningar gav Cincinnati en tidig ledning med 14-0, och bengalerna tog en ledning med 17-7 i halvtid.

Bengalerna behöll en bekväm fördel och ledde med 14 poäng in i fjärde kvartalet, medan Cincinnati-försvaret kvävde Buffalo-anfallen under hela tävlingen. Bills attack kunde aldrig få någon fart och lyckades bara ta sig in i målzonen en gång i matchen.

Cincinnati avancerar nu för att möta Kansas City Chiefs i AFC Championship-matchen. Chiefs kommer att vara värd för Bengals på Arrowhead Stadium nästa söndag med avspark planerad till 18:30 ET.

San Francisco 49ers besegrade Dallas Cowboys med 19-12 för att gå vidare till lagets andra raka NFC-mästerskapsmatch på söndagen.

San Franciscos försvar kom ut svängande och stängde av Cowboys svårfångade anfall. Cowboys quarterback Dak Prescott kämpade mot enheten, kastade för 206 yards, en touchdown och två interceptions. En av Dallas ljuspunkter på offensiven var wide receiver CeeDee Lamb, som avslutade med 117 yards mottagande.

49ers rookie quarterback-sensation Brock Purdy fortsatte att gå från Mr. Irrelevant till Mr. Relevant. Han förbättrade till 7-0 som starter efter att ha tagit över för en skadad Jimmy Garropolo i mitten av december. Purdy kastade 214 yards i vinsten.

Cowboys sparkkamper verkade fortsätta från förra veckans vinst över Tampa Bay Buccaneers. Kickern Brett Maher fick ännu en tuff start, med sin extrapoäng blockerad efter att ha missat fyra extrapoängsförsök föregående vecka. Maher skulle fortsätta att återhämta sig från den blockerade sparken och slog ner två mål efteråt.

49ers åker nu till Philadelphia för att spela mot Eagles i NFC-mästerskapet och har en chans att ta sin plats i Super Bowl för andra gången sedan 2019. Matchen är planerad till nästa söndag klockan 15:00 ET.

Super Bowl LVII är planerad till den 12 februari på State Farm Stadium i Glendale, Arizona.

.
#NFL #slutspel #49ers #besegrar #Cowboys #Cincinnati #Bengals #slog #Buffalo #Bills #CNN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *