Premiären för Bachelor säsong 27 har en påfallande brist på David Puddy

Premiären för Bachelor säsong 27 har en påfallande brist på David Puddy

Ungkarlens Zach Shallcross
Foto: ABC/Nino Muñoz

Premiär för en ny säsong av Ungkarlentvå timmars vattenbräda av träningsmontage och wannabe-influenser som bekänner sin kärlek till en man som de inte ens har träffat ännu—är alltid lite av en mindfuck. Vår nya ungkarl är Zach Shallcross, och den återkommande raden av de tävlandes forsande intro var att han har “snälla ögon”. Flera av kvinnorna refererar också till sig själva som “den framtida fru Shallcross”, vilket inte precis rullar av tungan.

“En del människor säger, ‘Varför jag?'” erkänner Zach i sin voiceover. Det är en rättvis fråga, en som jag har ställt. Programledaren Jesse Palmer säger att de valde honom för att “han bara är en äkta kille som kom hit och letade efter kärlek och kärlek ensam.” Visst, Jan Zach är lika intetsägande och generisk som de flesta män som har fyllt Bachelor-skorna före honom…den typen av kille som säger “freakin'”-men han har en rynka av intresse (åtminstone av intresse för mig): Han är släkt med David Puddy.

Om du inte kommer ihåg detta från Zachs omärkliga körning under den sista säsongen Singeltjejen, jag ska fräscha upp ditt minne. På sin hemstadsdejt talade hans farbror Pat med en slående djup röst som fick mig att titta upp från min telefon och säga: “Är det David Puddy?” ja! Zachs farbror är Patrick Warburton, som spelade Elaines på-igen-av-igen pojkvän på Seinfeld. Detta togs aldrig upp i showen men lever hyresfritt i mina tankar. Jag hoppades på ett fullt segment med Uncle Pat i premiären. Tyvärr dyker han inte upp.

Vi får en rådssession från Sean Lowe, bokstavligen den enda mannen i programmets historia som fortfarande är med sin utvalda vinnare. Jag ska erkänna att jag är en sucker för Sean Lowe och det tomma sättet han ler som en mänsklig golden retriever. Hans säsong (ända tillbaka 2013, yikes) var första gången jag såg Ungkarlen, och du glömmer aldrig din första. Varför är han inte värd för det här programmet nu?

The producers clearly want us to connect Zach with Sean. He’s ready to settle down! He wants a family! He’s a Good Guy™! Five minutes into the episode, my three-year-old got out of bed to go to the bathroom and then called down that he had pooped and needed me to come wipe his butt. Are you really ready to settle down, Zach? Are you ready to be responsible for wiping someone else’s butt?

The final line from Zach before we transition to meet the women: “Do I deserve this? I don’t know.” Perfect. No notes.

We then meet a lot of nurses and content creators and medical sales reps in their mid-twenties. Zach has already met five of them on After The Final Rose, a detail I didn’t remember because my brain refuses to retain information about The Bachelor for longer than three months. One of them, Briana, already has a rose (referred to as “America’s rose”), so she’s safe. Another, Bailey, tried to get him to remember her name by rhyming Bailey with daily, and he then called her Bailen. For the rest of the episode, my husband referred to her as either Balon Greyjoy (Game of Thrones) eller Balin (Hobbiten).

Det finns också Christina, som har en femma-åring och verkar som en potentiell skurk; rodeoflickan Brooklyn; och familjeterapeut Charity. Det är svårt att bli bra i en introduktionsvideo om du inte har överlevt en tragedi eller arbetar med barn. Till limousinentrén!

Den första bilen stannar och alla tjejerna skriker “Zach!” högst upp i lungorna innan de skanderar, “Jag är vacker. Jag är självsäker. Jag är stark.” unisont som om de håller en seans. Först ut är Jess, som är så bedårande att hon ser ut att kunna spela en 15-åring i en CW-show. Hennes brist på hårförlängningar och svåra konturer gör att jag vill rota efter henne, vilket är så producenterna vill att jag ska känna. “Bra leende, väldigt vackert,” säger Zach till sig själv när hon går in i huset. Jag vet att de får honom att göra detta i berättarsyfte, men det känns fortfarande extremt konstigt.

Det finns några normala entréer, men då lider vi av de vanliga jipponen. Någon får honom att dricka lönnsirap. En annan tittar på hans gren och säger att hon vet att allt är större i Texas. En flicka tar med sig en gris; Christina anländer på en partybuss; Vanessa går ut till New Orleans trumpeter. De smälter alla ihop. Bailey (Balon/Balin) påminner honom om den gången han glömde hennes namn, och det blir värre eftersom de lider av en av de mest obekväma första kyssarna jag någonsin sett i den här showen. Han lovar att komma ihåg hennes namn, men hur roligt skulle det ha varit om han hade ropat: “Vi ses senare, Brenda!” när hon gick in?

Briana är den sista som kommer, och hon har på sig en fantastisk röd klänning täckt av rosor för att matcha rosen hon redan har. Bra varumärke, Briana. Zach säger att han gillar hennes självförtroende, utan att förstå hur lätt det är för en kvinna att projicera självförtroende när hon känner sig trygg. När hon väl är inne, dyker Jesse upp för att fråga Zach om han känner att han precis träffat sin fru. Han säger: “Nej, faktiskt, har du några fler?” Skojar bara. Han säger faktiskt, “Min mage säger till migJag kanske har.”

Zach går in i herrgården för att tala till sin grupp på 30 kvinnor och börjar med: “Jag är bara en kille som älskar familj, fotboll, och frysta pizzor.” Det har blivit så mycket värre av det faktum att han tydligt repeterade det här talet och fastställde att det var en vinnande inledning. Resten kunde ha klippts och klistrats från vilken annan öppning som helst Ungkarl skål, och sedan natten är en suddig suddig besvärliga lära känna-dig-jippon och första kyssar. Zach och Katherine förbinder sig över hur de båda är “konstiga”, och finns det något värre än två heta personer som insisterar på att de faktiskt är jättekonstiga? Christina lockar honom till festbussen för ett spel med kompatibilitetsfrågor, inklusive den kritiska “dinosaurier eller drakar?” (Zach föredrar drakar, vilket gör Christina besviken.) En kvinna får honom att visa sin framtida pappa bona fides genom att byta blöja på en babydocka, som ser besatt ut. Få den där saken i M3GAN fortsättning.

Hans första intryck steg går till Greer, som gjorde den otroliga leken att prata om hur mycket hon vill bosätta sig i Austin, staden där han bor. Deras kyss utvecklas till en make-out-session som föranleder nattens roligaste ögonblick. “Vem är det?” frågar någon när de försöker få en titt på vem Zach kysser. “Det är den där tjejen!” skriker en annan kvinna.

Bild för artikeln med titeln The Bachelor säsong 27-premiären har en påfallande brist på David Puddy

Foto: ABC

Eftersom det här avsnittet måste följa samma takter för varje premiär, måste någon fylla den galna rollen, och den personen är Madison. De har ett normalt samtal, men hennes besatthet av att få det första intrycket får henne att dra honom en andra gång och gå in för en kyss som de båda omedelbart känner igen som hemsk. “Jag låter dig gå”, säger Zach för att avsluta deras konversation på samma sätt som jag gör när jag pratar i telefon med någon som jag inte längre vill prata med. Madison tillbringar resten av natten i spiral tills hon konfronterar Zach precis innan rosceremonin, vilket tvingar honom att dumpa henne minuter tidigare än han skulle ha gjort i alla fall. “Jag kan inte fatta att jag gav upp mitt liv för honom!” snyftar hon till producenterna på uppfarten. Flicka.

Det är äntligen dags för rosceremonin och det är helt middag nästa dag. Solen står högt på himlen när han delar ut rosorna. De som går hem är de vi inte är investerade i, överraskning! När de väl har gått säger Zach att han är här för att hitta sin bästa vän, vilket helt klart kommer att bli säsongens mantra. Jag hoppas att Zachs faktiska bästa vän…förmodligen någon kille som heter Mike som han har känt sedan gymnasiet…är lindrigt irriterad varje gång det kommer upp.

Herrelösa observationer

  • Jag kommer att behöva att de slutar kalla honom “Zach the Snack.”
  • I sitt intro säger Jesse: “Naturligtvis har uppfarten spolas ner.” Är det vad de gör? Är det något folk gör?
  • När jag förberedde mig för att påpeka att kandidatexamen alltid är förglömlig, tog det mig minst 30 sekunder att komma ihåg vem den sista kandidaten faktiskt var. Kommer ni ihåg Clayton?
  • “Vad dricker du?” frågar någon Madison efter hennes dåliga kyss med Zach. “Inte tillräckligt.” Nej, det räcker definitivt! Någon skar av henne!
  • Kimberly försöker trösta Madison genom att säga att hennes smink är på fleek, en term som jag inte har hört någon använda sedan 2015.
  • Jesse säger till Zach: “Mycket gick ner i kväll.” Gjorde det? Ingen avslöjade en pojkvän hemma. Ingen hade med sig en lekbok. Ingen hamnade ens i slagsmål! Det var en extremt normal, händelselös natt, Jesse!

.
#Premiären #för #Bachelor #säsong #har #påfallande #brist #på #David #Puddy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *