Bethesda Softworks och Tango Gameworks tillkännager rytmactionspel Hi-Fi RUSH för Xbox Series, PC; nu tillgänglig - Gematsu

Bethesda Softworks och Tango Gameworks tillkännager rytmactionspel Hi-Fi RUSH för Xbox Series, PC; nu tillgänglig – Gematsu

Utgivare Bethesda Softworks och utvecklare Tango Gameworks ha meddelat rytm actionspel Hi-Fi RUSH för Xbox-serien och PC (Ånga, Epic Games Store, Microsoft Store). Den är tillgänglig nu för $29,99, såväl som via Xbox Game Pass.

Få detaljerna nedan.

Handla om

Hi-Fi RUSH är ett rytmactionspel för en spelare från Tango Gameworks, den prisbelönta studion bakom Ghostwire: Tokyo och Det onda inom. I Hi-Fi RUSH, hela världen rör sig i takt. Allt från träden som vajar i miljön till varje träff som landade under stridsautosynkronisering till spelets musik med fantastiska animationer.

Spelaren tar rollen som Chai, en frisinnad slacker med rockstjärnaambitioner. Under en teknisk procedur för att ta emot en robotarm, hittar han en oväntad “bonus” när hans musikspelare smälts in i hans kraftenhet. Om det inte var nog, märker företaget bakom experimentet honom som en “defekt”, vilket gör honom till ett mål för inaktivering. Med en grupp företagsöverherrar och en armé av robotar efter sig måste Chai försvara sig genom rytmiska strider och hjälp av en brokig besättning allierade för att ta ner företagets hänsynslösa företagsledare och fly.

Nyckelfunktioner

 • Spel som alltid är synkroniserat – Varje element i världen av Hi-Fi RUSH synkroniseras till spelets soundtrack. Stridssekvenser är perfekt anpassade till musikens rytm, vilket möjliggör spel som inte bara är spännande utan också extremt tillfredsställande. Hi-Fi RUSH är ett rytm actionspel, med tonvikt på action. En spelares rörelser dikteras inte av musiken som i en traditionell rytm spel — spelare har friheten av ett fullständigt actionspel, men att mata in åtgärder med takten förstärker en spelares attacker tillsammans med musiken.
 • Packad med PersonalityHi-Fi RUSH har en cast av upprörande karaktärer, var och en med sina egna unika personligheter och färdigheter för att hjälpa Chai ta ner skurkarna och höja volymen på spelets lekfulla ton. Hi-Fi RUSH är olik allt Tango Gameworks har skapat tidigare och erbjuder en lättsam och humoristisk spelupplevelse som alla kan njuta av.
 • Beroendeframkallande musikHi-Fi RUSH visar upp ett energiskt och catchy soundtrack med licensierade låtar, allt från välkända rockare till några inspirerade klipp som kommer att hålla spelarna engagerade och headbanga medan de spelar. Både den licensierade och originalmusiken i Hi-Fi RUSH erbjuda mer än bara bakgrundsmusik med varje spår som matchar takten för den nivåns karaktärer, miljö, plattformsspel och strid.
 • Dynamisk bild – Från kärleksfullt animerade gags till skarpa serieeffekter, det visuella in Hi-Fi RUSH är levande och roliga. Hi-Fi RUSHs visuella stil tilltalar inte bara en mängd olika målgrupper – den är också enkel på spelarnas hårdvara och kräver inte ett dyrt grafikkort för att se levande och fantastisk ut på Xbox eller PC.
 • Streamerläge – För dem som vill livestreama Hi-Fi RUSH eller lägg upp spel online, Hi-Fi RUSH erbjuder ett Streamer-läge som ersätter spelets licensierade spår med originallåtar. Det här läget ska göra det möjligt för streamare och innehållsskapare att streama och lägga upp sitt spel med låg risk för anspråk, borttagningar och muting. Det här alternativet växlas i spelinställningarna. Observera att även om spelare vidtar dessa åtgärder, på grund av krafter utanför vår kontroll, finns det ingen garanti för att externa parter eller programvara inte kommer att störa postat innehåll. Men att använda Streamer Mode är avsett att minska risken för att det ska hända.

Licensierade spår (finns inte i streamerläge)

 1. Nine Inch Nails – “1 000 000”
 2. Nine Inch Nails – “Perfect Drug”
 3. The Black Keys – “Lonely Boy”
 4. Prodigy – “Invaders Must Die”
 5. The Joy Formidable – “Whirring”
 6. Number Girl – “Inazawa Chainsaw”/li>
 7. Wolfgang Gartner – “Wolfgangs 5:e symfoni”
 8. Zwan – “Ärligt talat”

Deluxe Edition

Ingår i Hi-Fi RUSH Deluxe Edition:

 • Hi-Fi RUSH (basspel)
 • Två Chai-dräkter*
 • Sju bonus Chai t-shirts
 • Gitarrskinn med 808-tema
 • 808 Alternativ hud
 • Gears Starter Pack med 20 000 Gears för att låsa upp stridsfärdigheter och andra uppgraderingar. (Obs: redskap erhålls genom strid och utforskning i spelet och är inte tillgänglig som köpbar valuta.)

*Var och en av Chai-dräkterna inkluderar en frisyr, halsduk, jacka, byxor och skor som kan mixas och matchas med T-shirts och gitarrskal.

Obs: Kugghjul är tillgängliga direkt efter köp. Spelare får tillgång till de andra föremålen efter att ha slagit öppningsstadiet och kan byta klädsel i Hideout.

Se en uppsättning trailers nedan. Se en uppsättning skärmdumpar i galleriet.

Starta trailer

Gameplay Trailer för Deep Dive

#Bethesda #Softworks #och #Tango #Gameworks #tillkännager #rytmactionspel #HiFi #RUSH #för #Xbox #Series #tillgänglig #Gematsu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *