Öppningsdatum för den nya KCI flygplatsterminalen tillkännages

Öppningsdatum för den nya KCI flygplatsterminalen tillkännages

OCH BEDRAGARE SOM FÖRSÖKER KOMMA PÅ SUPERSKÅLEN. NEDRÄKNINGSKLOCKAN KAN INTE BÖRJA, TROR KCI ÖPPAR 28 FEBRUARI, DET KAN DET BLIVE I DAG. JACKSON KURTZ ÄR SOM HÄR I KVÄLL OCH TIDER PÅ VAD VI KOMMER SÅ NÄR DÖRRARNE ÖPPNAS. >> DET KOMMER ATT BLI EN STOR FÖRÄNDRING FÖR NÅGRA MÅNGA FOLK NÄR DE BESTÄMMER ATT FLYGA UT FRÅN KCI. TA BARA EN TITTA PÅ TERMINALEN, LJUS ALLT FIN OCH LJUST. INTE EXAKT I TIDEN FÖR SUPERSKÅLEN, MEN NÅGON SOM KOMMER I ÅR. NÅGRA SAKER ATT FÖRVÄNTA NÄR DU FLYGER ÄR NUMMER ETT, KOM TIDIGT, KOM HIT TIDIGT SÅ DU KAN NAVIGERA OCH FÖRSEGLA SKYLTNINGEN OCH NJUTA ALLT INNE. >> VÄLKOMMEN TILL DEN NYA KANSAS CITY INTERNATIONAL AIRPORT TERMINAL. >> VI KOMMER VERKLIGEN PÅ UNDER DE NÄSTA 30 DAGARNA FÖR ATT FÅ DEN HÄR. >> FÖRE SCHEMAET, VID DEN NYA KCI-TERMINALEN. >> DET SÄTTER TRYCK PÅ TEAMET FÖR ATT SE TILL ATT VI HAR SYSTEMEN TILLGÄNGLIGA. >> DEN FÖRSTA FLYGINGEN UT PÅ FIGUR 28:E KOMMER MED EN BLICKNING, VISAR KANSAS CITY FÖR FLYGOR RUNDT VÄRLDEN. >> MÄNNISKOR UNDER VÄRLDEN SOM FLYGER GEMEN KCI KOMMER INTE SÖKA EN AVSTÄNDIG FLYGPLATS, MEN EN FLYGPLATS SOM BETALAR HISTORIEN KANSAS CITY. >> TILL DEN DAG SÄGER FLYGSTÄMNADE ATT ARBETET MÅSTE GÖRAS SOM ATT TESTA ALLA SÄKERHETSSYSTEM, ELEKTRISKA SYSTEM OCH DÖRRAR. >> LAGET HAR INTE VÄCKLA. VI PUSHAR VERKLIGEN, >> VI LOVAR MARS. PROJEKTET HAR HÅLLT BUDGETEN OCH ÖVERVÅRT VÅRT MÅL FÖR MÅNGA FÖRETAG INNE. >> DET ÄR NÅGOT NYTT OCH SPÄNNANDE VARJE DAG. >> MÅNGA FLYGPLATSER HAR SVÅRLIGHETER MED DEN ÖPPNA. DESSA VILL VI INTE. >> DEN HÄR ÄNDRINGAR VI ÖVER NATT, ATT GÅ FRÅN DEN GAMLA TERMINALEN TILL DEN NYA. OM DU GÅR SÄTT DEN 27:E OCH KOMMER TILLBAKA KOMMER DU TILLBAKA I DEN NYA TERMINALEN. VID FÖRSTA FLYG UT ÄR LJUST OCH TIDIGT KL. 05.00. LIVE FRÅN KCI. >> OM 10 000 PERSONER HAR ANMÄLLET FÖR ATT VARA NÅGRA AV DE FÖRSTA PERSONER TILL T

Öppningsdatum för den nya KCI flygplatsterminalen tillkännages

Stadens tjänstemän meddelade detta under en ceremoni vid den nya terminalen

Tjänstemän i Kansas City, Missouri, tillkännagav öppningsdatumet för den nya Kansas City International Airport-terminalen under en ceremoni på måndagseftermiddagen. Flygplatstjänstemän och borgmästare Quinton Lucas kommer att meddela tillkännagivandet klockan 16.00 i den nya terminalen. “Vi är mycket glada över att meddela att vi har en flygplatsterminal som kommer att vara i tid, inom budget,” sa Lucas under tillkännagivandet på måndagen. Den nya terminalen kommer officiellt att öppnas den 28 februari 2023. En komplett lista med flyg kommer in och ut från Kansas City på tisdag den öppnar. Bygget av den nya flygplatsterminalen började i mars 2019. Terminalen på 1,5 miljarder dollar har 40 portar, med möjlighet att utöka upp till 50 portar i framtiden. Den nya terminalen inkluderar en parkeringsstruktur med 6 200 platser och en förbättrad upplevelse för resenärer inomhus.KMBC fick chansen att se inuti det nästan avslutade projektet.Vantage Airport Group, som valdes ut för att hantera flygplatskoncessioner, säger att det kommer att finnas 50 olika restauranger och butiker i den nya terminalen. 80 procent av koncessionsalternativen kommer att vara från lokalt baserade företag. Själva flygplatsen kommer att delas upp i två separata hallen, med en stor bro som förbinder dess två sidor. Två olika nivåer kommer att dela ankomster och avgångar. Den nya terminalen kommer också att ha flygplatsens första informationsdiskar någonsin, ett uthyrningsbart konferensrum och ett meditationsrum. Inne i terminalen kommer passagerare att checka in vid en av de 16 säkerhetskontrollerna, vilka flygplatstjänstemän sa kommer att vara snabbare än den nuvarande incheckningsprocessen.

Tjänstemän i Kansas City, Missouri, tillkännagav öppningsdatumet för den nya Kansas City International Airport-terminalen under en ceremoni på måndagseftermiddagen.

Flygplatstjänstemän och borgmästare Quinton Lucas kommer att göra tillkännagivandet klockan 16.00 i den nya terminalen.

“Vi är mycket glada över att meddela att vi har en flygplatsterminal som kommer att vara i tid, inom budget,” sa Lucas under tillkännagivandet på måndagen.

Den nya terminalen kommer officiellt att öppnas den 28 februari 2023. En komplett lista med flyg kommer in och ut från Kansas City på tisdag den öppnar.

Bygget av den nya flygplatsterminalen påbörjades i mars 2019.

Terminalen på 1,5 miljarder dollar har 40 grindar, med möjlighet att utöka upp till 50 grindar i framtiden. Den nya terminalen inkluderar en parkeringsstruktur med 6 200 platser och en förbättrad upplevelse för resenärer inuti.

KMBC fick chansen att se inuti det nästan avslutade projektet.

Vantage Airport Group, som valdes ut för att hantera flygplatskoncessioner, säger att det kommer att finnas 50 olika restauranger och butiker i den nya terminalen. 80 procent av koncessionsalternativen kommer att vara från lokalt baserade företag.

Själva flygplatsen kommer att delas upp i två separata hallen, med en stor bro som förbinder dess två sidor. Två olika nivåer kommer att dela ankomster och avgångar.

Den nya terminalen kommer också att ha flygplatsens första informationsdiskar någonsin, ett uthyrningsbart konferensrum och ett meditationsrum.

Inne i terminalen kommer passagerare att checka in på en av de 16 säkerhetskontrollerna, vilka flygplatstjänstemän sa kommer att vara snabbare än den nuvarande incheckningen.

.
#Öppningsdatum #för #den #nya #KCI #flygplatsterminalen #tillkännages

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *