Samuel Adams Super Bowl-annons kommer att starta lanseringen av "remastrad" recept

Samuel Adams Super Bowl-annons kommer att starta lanseringen av “remastrad” recept

Nästan 40 år efter lanseringen av Samuel Adams Boston Lager, en öl som hjälpte till att inleda en ny era av bryggning i USA, tillkännager Boston Beer Company den omfattande lanseringen av ett “remastrat” ​​recept genom en ny Super Bowl-reklam. 60-sekundersversionen av annonsen offentliggjordes i måndags. Den har komikern Lenny Clarke och före detta Celtics-spelaren Kevin Garnett. WCVB:s Chronicle hade exklusiv tillgång till inspelningen av reklamfilmen tidigare denna månad. Temat för annonsen är att föreställa sig ett “Brighter Boston”, där folk inte slåss om parkeringsplatser, vilket återspeglar förändringen som företaget säger att de har gjort till Samuel Adams recept. “Jag har gjort Boston Lager i nästan 40 år nu,” sa Koch till Chronicle. “Jag har i tankarna den här bilden, den perfekta Samuel Adams, Boston Lager, och jag har ännu inte gjort den. Så i 38 (eller) 39 år har jag jagat perfektion.” Chronicles look bakom kulisserna vid tillverkningen av annonsen och en intervju kommer Koch att ha premiär i ett kommande avsnitt. Showen sänds på vardagar klockan 19:30 på WCVB kanal 5. Chronicle intervjuade också Koch redan 1985, ungefär två månader efter att Samuel Adams gick ut på marknaden och efter att den vann “Best Beer in America” ​​på Great American Beer Festival för det första av fyra år i rad. Vid den tiden gick den Harvard-utbildade affärsmannen personligen till restauranger, barer och spritbutiker för att övertyga företagen att sälja hans öl. Se videon från 1985 nedan”Jag var tvungen att bedöma om jag trodde att det var möjligt att bygga ett företag runt produktkvalitet istället för reklam och image. Hela verksamheten är uppbyggd kring tron ​​att om jag gör den bästa ölen i landet, så kommer folk till slut hitta vägen till att dricka det”, sa Koch 1985. Koch har sagt originalreceptet tillhörde hans farfars farfar, som var bryggare i St Louis under 1870-talet. En sista 30-sekundersversion av bryggets nya reklam förväntas sändas under det stora spelet den 12 februari. Den “remastrade” versionen av Samuel Adams Boston Lager har redan testats på vissa marknader. Enligt en dryckesdistributör i delstaten New York som bär produkten, justerades brygden för att ha “högre sessionerbarhet och en mer uppfriskande, renare eftersmak än originalreceptet.”

Nästan 40 år efter lanseringen av Samuel Adams Boston Lager, en öl som hjälpte till att inleda en ny era av bryggning i USA, tillkännager Boston Beer Company den omfattande lanseringen av ett “remastrat” ​​recept genom en ny Super Bowl-reklam.

En 60 sekunder lång version av annonsen offentliggjordes på måndagen. Den har komikern Lenny Clarke och före detta Celtics-spelaren Kevin Garnett.

WCVB:s Chronicle hade exklusiv tillgång till inspelningen av reklamfilmen tidigare denna månad. Temat för annonsen är att föreställa sig ett “Brighter Boston”, där folk inte slåss om parkeringsplatser, vilket återspeglar förändringen som företaget säger att de har gjort till Samuel Adams recept.

“Jag har gjort Boston Lager i nästan 40 år nu,” sa Koch till Chronicle. “Jag har i tankarna den här bilden, den perfekta Samuel Adams, Boston Lager, och jag har ännu inte gjort den. Så i 38 (eller) 39 år har jag jagat perfektion.”

Detta innehåll är importerat från YouTube. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kanske du kan hitta mer information på deras webbplats.

Chronicles tittar bakom kulisserna på tillverkningen av annonsen och en intervju som Koch kommer att ha premiär i ett kommande avsnitt. Showen sänds på vardagar klockan 19:30 på WCVB kanal 5.

Chronicle intervjuade också Koch redan 1985, ungefär två månader efter att Samuel Adams gick ut på marknaden och efter att den vann “Best Beer in America” ​​på Great American Beer Festival för det första av fyra år i rad. Vid den tiden gick den Harvard-utbildade affärsmannen personligen till restauranger, barer och spritbutiker för att övertyga företagen att sälja hans öl.

Se videon från 1985 nedan


“Jag var tvungen att bedöma om jag trodde att det var möjligt att bygga en verksamhet kring produktkvalitet istället för reklam och image. Hela verksamheten är uppbyggd kring tron ​​att om jag gör den bästa ölen i landet så kommer folk till slut hitta sin sätt att dricka det”, sa Koch 1985.

Koch har sagt att originalreceptet tillhörde hans farfars farfars far, som var bryggare i St. Louis under 1870-talet.

En sista 30-sekundersversion av brygdens nya reklam förväntas sändas under storspelet den 12 februari.

Den “remastrade” versionen av Samuel Adams Boston Lager har redan testats på vissa marknader. Enligt en New York State-baserad dryckesdistributör vem som bär produkten justerades brygden för att ha “högre sessionerbarhet och en mer uppfriskande, renare eftersmak än originalreceptet.”

.
#Samuel #Adams #Super #Bowlannons #kommer #att #starta #lanseringen #remastrad #recept

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *